Офис столове RECARO

Седнете спокойно и се насладете на резултата.

Офис столове RECARO се адаптират към всяка ситуация, човек и изискване.

RECARO използва практическия опит, натрупан от професионалния автомобилен спорт и производството на ергономични седалки, за да разработи столове за използване в офиса. Освен отлична ергономия, офис столовете RECARO се отличават със специалния комфорт, предлаган от истинските RECARO седалки.

Тъй като дизайнът е жизненоважна част от благосъстоянието, офис столовете RECARO впечатляват с перфектната си форма и висококачествени тапицерии.

RECARO Swivel Chairs – симбиоза от една напълно нова концепция за столове в офис среда и десетилетия опит в производството на седалки за автомобили.

Високите изисквания на автомобилната индустрия за качество и товароносимост гарантират практически безкрайна издръжливост и на офис стола.

RECARO офис столовете са нещо повече от офис столове. Те вдъхновяват и най-претенциозните индивидуалисти с отлични ергономични черти и изтънчено спортно излъчване, максимален комфорт и оптимална ергономия.

RECARO Swivel Chairs е съчетание от една напълно нова концепция в офиса и десетилетия опит в производството на седалки. Новите високи изисквания в автомобилостроенето за качество и товароносимост практически гарантират голямата издръжливост и на офис столовете.

През своята 100 годишна история, името RECARO е било значима търговска марка. Синоним за качество, символ за ценност, марка, на която може да се има доверие, знак за лукс. Много държавни организации, телекомуникационни, енергийни компании и много други се доверяват на качеството и технологията на RECARO.

Не правете компромис – дайте на офиса си нов стил и се насладете на едно ново специално изживяване!

Победителите седят в RECARO.

ергономичен офис стол recaro sportster
Sportster